tisdag 27 november 2012

Backpackerns mecca

Sitter som bäst i ett av de allmänna utrymmen på George Guest House uppe i bergen i Sagada. På vårt lyxiga prinsessrum går Ice Age på tv, men här sitter jag och laddar upp foton då nätet inte funkar på rummet. Allt för er därhemma.

Har för övrigt varit en väldigt häftig dag. Åkte på hajk på morgonen till Echo Valley. Såg en massa hängande kistor, grottor, underjordiska floder, vattenfall ... den underjordiska floden följde vi också genom hela grottan, en halvtimme tog det och innebar även en del vadning, klättring och svordomar. Men wow, det var det värt. Flip-flops är dock inte att rekommendera.

Dryga tre timmar travade vi runt på stigar upp och ner för berg, genom risterasser och utefter floder. Sen efter en varm dusch (första varmvattnet på hela resan) gick vi till en restaurang där vi först möttes av ett pårökande medelålders europeiskt par gungandes till reggaemusik. Hur som helst åt vi koreanska nudlar, vilket blev vår allra första riktigt kryddiga måltid. Välkommet var det, då maten här för övrigt är väldigt tråkig. Ris och kött består en vanlig måltid av. Utan sås, utan kryddor.

Mera bilder som vanligt på Dayviews!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar