söndag 9 juni 2013

Vecka 23

Vilken lång vecka det har varit.

På måndag befann vi oss ännu i syd, hoppade in i bilen och körde norrut i en bastu, även kallad saab. Halvvägs välkomnades vi med skumpa i en liten tvåa en bit utanför centrum, gjorde stan osäker och stannade över natten.

På tisdag var vi i grannlandet och shoppade loss i en finskspråkig möbelaffär. Hittade mindre än väntat och plånboken tackade. I sämre väder denna dag fick vi svalt köra vidare upp till norr. Hem. I ett par timmar hann vi njuta av lugnet innan tröttheten segrade och tvingade oss till sömns.

På onsdag packade vi upp vårt bagage. Våra liv. Skruvade ihop möbler och slogs med mygg. På kvällen fick vi besök av härliga semestrande människor från syd. Grillade, umgicks och slogs lite till med myggen.

Vår myggfria granne
På torsdag tog vi våra vänner på promenad. Gick runt sjön och upp till gondolen, som körde oss upp till toppen. Beundrade utsikten och stenar. Tittade på renar, vandrade ner. Slogs med mygg. Duschade och förflyttade oss till en terass utan mygg. Åkte hem, grillade och slogs med mera mygg.

På fredag tog vi våra vänner upp till toppen på grannfjället. Slogs med flest mygg hittills på vägen upp, men njöt sen av utsikt, grillning och myggfritt lugn. Trötta gick vi sen ner. Hem och duscha, sen på glass. På kvällen orkade vi inte mera slåss med mygg ock höll oss inne.

På lördag åkte våra vänner hem till syd. Vi började renovera redan på förmiddagen och slutade inte förrän sent på kvällen. Inga märkbara förändringar plågade humöret, och myggen kom in i huset.

På söndag, idag, började vi renovera tidigt på morgonen. Tog två timmars paus och golfade med myggen. Renoverade igen till sent på kvällen. Sen skrev jag blogg. Bloggen skulle handla om veckan som gått, men myggen tog över även här.

2 kommentarer:

  1. Haha, rubriken alltså. Jag trodde först du var gravid i vecka 24!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vet, luriga jag, haha :)

      Radera