måndag 19 augusti 2013

Soffpotatis

Det börjar bli ett tag sen som jag lovat ett nytt inlägg med vardagsrummet. På grund av en hel del möten och omstrukturering på jobbet förra veckan har jag helt enkelt inte haft tid eller ork på hela veckan. Nu torde det extra vara över och vi fortsätter att rulla på som vanligt, med normala arbetstider och mys i soffhörnet på vår lediga tid.

Vardagsrummet är som sagt också så gott som klart. Se den underbara trappan som vi målade i svart och vitt, tog bort ledstången och fick ett större öppet rum. Sladdarna från tv'n gömde vi bort bakom en lista och högtalare och bas byggde vi in i en konstruktion av expedit- och lack-hyllor.

                             före 
 efter
Soffan är den jag gillar allra mest. Vi valde att bygga ihop vår egen av söderhamns moduler och fick på detta vis de störa fönstren att komma fram samtidigt som vi fick en hel del sittplatser till. Soffbordet ska bytas tills vi hittar ett mer passande, men vårt gamla lack-bord fungerar fint ett tag till.

Och så snyggt det blev med expedithyllan som vedhållare istället för en vanlig korg. Dessutom mindre att flytta på då man dammsuger.

1 kommentar: