torsdag 20 februari 2014

Uppdatering

Vet inte riktigt varför, men det börjar bli ett tag sen senaste blogginlägget igen. Det är inte så att det varit direkt bråttom här, men på något underligt sätt rusar ändå tiden iväg från mig och här står jag och undrar hur vi redan kan vara i slutet av februari.

Utomhusaktiviteterna fortsätter. Har kanske till och med ökat då vi har haft turen med oss nu med mycket varmt och behagligt väder. Snön har också trillat ner mer eller mindre dagligen och gett ett mjukt täcke över offpisten. Där tillbringar vi våra flesta dagar om jobbet bara tillåter.

För en vecka sen gick vi även en snabb och intensiv snowkiting-kurs. Hela dagen flög vi med draken på toppen av Ylläs. Riktigt roligt, men tungt och överraskande när draken drar iväg med otrolig kraft. Blev ganska många meters hopp, helt i misstag. Rekommenderar alla att testa. Som sagt, riktigt riktigt roligt. Turligt nog avslutades denna dag i jacuzzin på födelsedagskalas i Levi Spirit, lyxvillorna på andra sidan fjället. En härlig fest med både nya och gamla vänner. En toppendag i sin helhet alltså, den tackar vi för.

Så till sist kan jag väl bjuda på några av mina Instagram-bilder också, för de läsare som inte finns med där.


På promenad i skogen
Snowkiting - Jouni in action

Vänner på besök
Fyrbent vän på besök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar