onsdag 21 maj 2014

3 veckor

3 veckor i Norge gick kjempefort. Vi jobbade från morgon till kväll de flesta dagarna och helt lediga dagar har vi inte sett skymten av. Snöade gjorde det nästan varje dag och såklart passade vi på att åka snowboard och skidor också då lediga timmar hittades. Upp med bilen och ner med brädan. Schysst!

Från vintern fick vi välkomna sommarn igen då vi körde hem till Levi i förrgår. 20 grader visade det ganska sent på kvällen och det kändes som om något var fel då man öppnade bildörren och möttes av den varma luften. Lökarna vi satte ner i jorden i höstas har också börjat titta fram. Spännande att se vad som kommer opp.


Igår regnade det hela dagen och vi passade på att packa undan vinterkläder, ordna papper och sånt. Idag har solen tittat fram mest hela dagen och vi började med att byta till sommarringar på bilen. Sen blev det att ta brädan under armen en sista gång och dra sig till backen! Sommarvarmt, med snö och bräde under fötterna. Inte illa. Himla synd att liftarna inte är igång. Men det var värt klättringen, så kanske vi tar oss upp ännu någon gång innan snön smälter.

Ikväll har vi grillat och ätit nypotatis, nu börjar semestern!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar