onsdag 28 maj 2014

Ja ska måla hela världen

Här målas det och fixas igen. Började med dörrarna när vi kom hem från Norge. Nu är de vita och fina. Förutom en, men den återkommer jag till i ett senare skede då den inte riktigt är klar och på plats än. Vi blev så ivriga då vi var klara med dörrarna så vi fortsatte med farstun. Ut på gården med alla skåp och hyllor och fram med sandpappret. Idag har vi målat väggar och tak och nu är det bara listor och dörr- och fönsterkarmar kvar.

Passade också på att sy en "gardin" till vardagsrumsfönstret. Vi har ju inga gardinstänger alls i rummet eftersom vi helt enkelt gillar fönstren så pass mycket att inget ska få ta uppmärksamheten ifrån dem. Detta har då ställt till med ett sånt problem att solen lyser rakt i ögonen om kvällarna när vi ska titta på tv. Detta löste vi med vitt kardborrband limmat på fönsterlisterna och en tygbit i just rätt storlek. Samma patent får komma upp på vinden sen också.

Solen hejar på här i norr också, men värmen uteblir tyvärr nu. Hoppas ändå det ska bli lite varmare än innan vi hoppar i bilen om en vecka och drar söderut till planet som tar oss till Montenegro.

Semester it is!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar